PALVELUT

Projektit

Olemme robotisoitujen automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Tuomme maahan Hyundai -teollisuusrobotteja ja Kassow -yhteistyörobotteja. Projekteissa käytämme näiden valmistajien tuotteita, sekä tarpeen mukaan myös Universal ja Omron -robotteja. Näiden valmistajien valikoimista löytyy sopiva robotti mitä moninaisimpiin tehtäviin.

Koulutus

Robottien käyttökoulutus paikan päällä. Tavallisin koulutuksen kesto on 1-3 päivää, mutta koulutus räätälöidään aina tarpeen mukaan. Mahdollisuus myös jatkokoulutukseen. Käyttökoulutusta saatavilla seuraaviin merkkeihin: Hyundai, Universal, Kassow, Motoman/Yaskawa, Han’s, ABB.

Määräaikaishuollot

Ennaltaehkäise robottien vikatiloja tilaamalla määräaikaishuolto. Katso myös sopimushuollon vaihtoehdot! Robotin määräaikaishuolto saatavilla seuraaviin merkkeihin: Hyundai, Universal, Kassow, Motoman/Yaskawa, Han’s.

Korjaushuollot

Kun robottiin tulee vika, on tärkeää saada korjaus tehtyä mahdollisimman pian. Katso myös sopimushuollon vaihtoehdot! Tarjoamme robottien korjaushuollot seuraaviin merkkeihin: Hyundai, Universal, Kassow, Motoman/Yaskawa, Han’s. Tekninen tuki palvelee 24/7.

Tekninen tuki

Tekninen tuki auttaa 24/7. Erityisesti yövuoroissa työntekijän on yleensä vaikea tavoittaa henkilöä, joka voi auttaa vikatilanteen sattuessa. Robialta saatte teknistä tukea ympäri vuorokauden seuraaviin merkkeihin: Hyundai, Universal, Kassow, Motoman/Yaskawa, Han’s.

Tekniseen tukeen saat yhteyden soittamalla: +358 400 531 741

Varaosat

Robottien varaosat saatavilla seuraaviin merkkeihin: Hyundai, Universal, Kassow, Motoman/Yaskawa, Han’s.

Huoltosopimukset

Robottihuollot kiinteään hintaan. Sopimushuolloissa on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Määräaikaishuollot: Sopimuksen mukaan esimerkiksi 3 kertaa vuodessa.
  2. Kaiken kattava sopimushuolto: Määräaikaishuollot sovitusti, lisäksi korjaushuolto ja tekninen tuki.

Sopimushuollon avulla vähennätte yllättäviä häiriöitä ja seisokkeja. Alkavat vikaantumiset huomataan ajoissa ja henkilöstön käyttöastetta voidaan parantaa. Takuusopimuksella ei ole yllättäviä lisäkustannuksia, vaan kulu on kiinteä.

Sopimushuolto saatavilla seuraaviin merkkeihin: Hyundai, Universal, Kassow, Motoman/Yaskawa, Han’s.

OEE -palvelut

OEE, eli KNL-laskenta on tuotantolinjojen tehokkuuden mittaustapa ja tunnusluku. KNL lasketaan kertomalla käytettävyys, nopeus ja laatu keskenään, jolloin saadaan kokonaistehokkuutta kuvaava luku.

Käytännössä tuotantoa kehitetään mittaamalla nykyinen tehokkuus, tekemällä korjaukset ja mittaamalla uudelleen parannusten teho. KNL-laskennassa käytetään järjestelmää, joka mittaa automaattiset signaalit aktiivisuus-, lepo ja häiriötilasta.