TUOTTEET

Robia Oy on robotisoitujen automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Tuomme maahan Hyundai -teollisuusrobotteja ja Kassow -yhteistyörobotteja. Projekteissa käytämme näiden valmistajien tuotteita, sekä tarpeen mukaan myös Universal ja Omron -robotteja. Näiden valmistajien valikoimista löytyy sopiva robotti mitä moninaisimpiin tehtäviin.

HYUNDAI-TEOLLISUUSROBOTIT

Hyundai -robotit ovat tehokkaita, luotettavia ja edullisia. Valikoimasta löytyy robotteja nostokyvyltään 6 kilosta aina 600 kiloon saakka. Vuoden 2020 uutuus on HH7 High Speed Compact Handling Robot, joka on erittäin nopea ja kevyt 7kg:n robotti.

Hyundai Robotics -tuotteet

Kassow -yhteistyörobotit

Kassow Robots on tanskalainen robottivalmistaja, jonka on perustanut Christian Kassow, joka oli yksi kolmesta henkilöstä, jotka aikoinaan perustivat Universal Robotsin.

Kassow kuvaa robottejaan sanoilla vahva, nopea, yksinkertainen.

Kassow -robottien erikoisuus on 7 akselia, perinteisen 6:n sijaan. Seitsemän nivelen ansiosta robotilla pääsee ”kulman taakse” ja siten se soveltuu hyvin esimerkiksi sorvin tai muun työstökoneen palveluun. Samoin robotisoitu särmäys on tehokkaampaa, koska tarvitaan vähemmän otteen vaihtoja. Lisäksi robotin pieni asennuspinta-ala helpottaa asennusta ahtaisiin tiloihin.

kassow Robots

Omron -robotit


Omron on suuri japanilainen elektroniikka- ja automaatiotuotteiden valmistaja. Omronin valikoimasta löytyy mm. nopeita skara- ja deltarobotteja, yhteistyörobotteja ja mobiilirobotteja.

Skara- ja deltarobotit

Yhteistyörobotit

Mobiilirobotit

Universal Robots -yhteistyörobotit

Toteutamme projekteja myös Universal Robots -roboteilla. Olemme toimittaneet Suomeen yli 70 UR -järjestelmää.

Universal Robots

 

ROBOTIQ -TARTTUJAT

Robotiq -tuotteet

ONROBOT -TARTTUJAT

OnRobot -tuotteet